KALOTHERM ZRT.

info@kalotherm.hu • +36 1 322-0250 • +36 1 322-4494

Szolgáltatásaink

Generálkivitelezés

Fővállalkozás

Szerkezetépítés

Nyílászáró gyártás

service-1.jpg

Generálkivitelezés

Feladatunk az egyes szakágak munkájának összehangolása, felügyelete, a szerkezetépítéstől az épületgépészeten keresztül a gyengeáramú rendszerek kiépítéséig és befejezésül a kulcsrakész állapotig. Cégünk az összes feltételt képes biztosítani a generál kivitelezéshez.

Előkészítő mérnökeink és beszerzési osztályunk a megrendelői igények teljes figyelembevételével
készítik elő a feladatokat. Építésvezető kollégáink képzett mérnök-szakemberek, akik nagy
pontossággal fejezik be a gondosan előkészített projekteket. A munkák elvégzéséhez saját fizikai
munkaállományt és alvállalkozói gárdát veszünk igénybe, akik munkáját folyamatosan ellenőrzünk.

Fővállalkozás

A tervezésben és kivitelezésben egyaránt jártas mérnökeink segítségével megtervezzük és
megépítjük a megrendelő elképzeléseinek megfelelő építményt a minőség, a funkcionalitás, az időtállóság, az energiahatékonyság és a környezetvédelem jegyében.

Megbízóink számára a legmegnyugtatóbb megoldás, amikor Cégünk a tervezési, illetve építési feladatok megvalósítását és egyben a felelősséget is egy kézben tartja.

service-2.jpg
service-3.jpg

Szerkezetépítés

A Kalotherm Zrt. komplexitását erősíti, hogy leányvállalata szárnyai alatt működteti nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szerkezetépítő csapatát. Fő tevékenységünk az általános vasbetonszerkezetek építése, különleges és ívelt, egyedi zsaluzatú felületek és összetett formák megvalósítása, emellett látszóbeton építése, ami messzemenően megfelel a mai építészeti trendeknek. A szerkezetekhez a zsaluzatok egy részét  professzionális partnerek biztosítják részünkre, mint a PERI és DOKA cégek.

A megbízható, szakképzett, 100-150 fős munkaerői háttérrel célunk, az innovatív beruházási tevékenységekben helyt állni, a modern technológiákat alkalmazni a megrendelői igények maradéktalan kielégítésének érdekében.

Nyílászáró gyártás

Azt mondják, a szem a lélek tükre. Mi úgy tartjuk, hogy az esztétikus nyílászáró a ház szeme, ami ablakot nyit a világra.

A kiváló minőségű Kalotherm nyílászárók egyedi keretbe foglalják a kinti látványt, miközben megóvják otthonunkat a környezeti hatásoktól.

A Kalotherm Zrt. saját üzemében gyártott és munkatársai segítségével beszerelt ablakok és ajtók magas minősége és megjelenése megfelel a legszigorúbb követelményeknek.

Emellett egyedi színű fóliakasírozással – a fadekortól az alumínium hatású megoldásokig – élen járnak a trendek tekintetében is.

service-4.jpg

Kalotherm Építőipari Zrt.

1078 Budapest, Nefelejcs utca 42.
www.kalotherm.hu  •  info@kalotherm.hu

Kalotherm logo

 

telefon: +36 1 322 0250  •  +36 1 322 4494

fax: +36 1 352 1595

© 2019 Kalotherm Zrt. • Minden jog fenntartva! • Design & Sitebuild: TReFF Kreatív