SZOLGÁLTATÁSAINK

Generálkivitelezői tevékenységünk során a rendelkezésünkre álló tervek alapján, a megbízóval és a tervezővel való folyamatos együttműködés mellett végezzük munkánkat. Feladatunk az egyes szakágak munkájának összehangolása, felügyelete, a szerkezetépítéstől az épületgépészeten keresztül a gyengeáramú rendszerek kiépítéséig. Alvállalkozóinktól sem várunk kevesebbet, mint saját magunktól: pontos, minőségi és időtálló munkát.


A tervezésben és kivitelezésben egyaránt jártas mérnökeink segítségével megtervezzük és megépítjük a megrendelő elképzeléseinek megfelelő építményt a minőség, a költség- és energiahatékonyság és a környezetvédelem jegyében.


A Kalotherm Zrt. – többek között – Balassagyarmaton saját tulajdonú telephellyel rendelkezik, ahol műanyag és alumínium nyílászárók gyártására szakosodott ipari csarnokot működtet, amelyet 2007-ben kezdett építeni ipari területen zöldmezős beruházás keretében. Az 1500 m2-es csarnokban a termelés 2008 novemberében indult 6 fő kezdő létszámmal. A gyár kapacitása és a saját állományban lévő foglalkoztatottak száma fokozatosan nőtt, jelenleg 12 fő állandó fizikai létszám dolgozik a gyártósorok mellett. Az üzemben lévő fluktuáció minimális, a gyártást képzett, összeszokott, profi csapat végzi. 2011-re a gyártási kapacitás elérte az évi 10 000 m2-t, ami körülbelül 4 500 db nyílászárót jelent.


Map